Lessen maken en leerlingen monitoren

Sterk verbeterde functie

De functionaliteit van lessen is uitgebreid. Vanaf nu kunnen er lessen worden aangemaakt, gewijzigd en gedeeld binnen de school.

Leren van elkaar

De gemaakte lessen zijn binnen de school beschikbaar voor alle medewerkers. Zo kan er van elkaar geleerd worden. Goed werkende lessen kunnen zo worden aangepast aan het eigen vak.

Lessen kunnen dus worden gemaakt, gedeeld, gewijzigd en opnieuw worden opgeslagen. Zo ontstaat er een mooie database van lessen binnen de school.

Lessen en systeemprompts

Als je een les start en daar een systeemprompt maakt wordt deze per les gebruikt. De systeemprompt van de les overschrijft de algemene systeemprompt. Leerlingen hebben geen les functie, maar kunnen wel een les voor zichzelf maken door de eigen systeemprompt aan te passen. Na de les kan deze weer worden verwijderd.

Systeemprompts zijn erg handig om het model nog beter in te stellen op de doelgroep van de les en om het model te sturen in hoe de les uitgevoerd moet worden.

AI-modellen

Niet alle AI-modellen voeren de lessen even goed uit. Het is een kwestie van uitproberen om zo het model te vinden wat voor jouw les het beste resultaat geeft. De AI-modellen zijn constant in ontwikkeling, uitproberen blijft het best.

Presentatie lessen starten

Er is ook een presentatie gemaakt met uitgebreidere informatie over hoe je als leraar lessen start. Ook vind je daar een voorbeeld van een prompt en systeemprompt van een werkende les. Verder wordt uitgelegd hoe leerlingen ook een les kunnen maken, zodat zij ondersteuning kunnen krijgen bij het leren.

Vorige
Vorige

Chat slimmer met bestanden

Volgende
Volgende

Systeemprompts in AI-School