Chat slimmer met bestanden

Chatten met documenten in AI-School

Onderwijsinstellingen zijn constant op zoek naar manieren om nieuwe technologieën te adopteren die het leren kunnen verbeteren en verrijken. AI-School introduceert nu de mogelijkheid om te chatten met geüploade documenten. Dit opent de deuren naar meer gepersonaliseerd en efficiënt leren, waardoor educatieve ervaringen aanzienlijk versterkt kunnen worden.

Interactie op maat: de kracht van AI

Door het uploaden van studiematerialen, kunnen gebruikers direct specifieke vragen stellen die door het AI-model worden beantwoord. Dit systeem is niet alleen in staat om de inhoud grondig te analyseren, maar het kan deze ook samenvatten of vereenvoudigen, wat bijdraagt aan een beter begrip.

Technische mogelijkheden en beperkingen

Hoewel deze technologie veelbelovend is, zijn er enkele beperkingen waarvan gebruikers zich bewust moeten zijn. De complexiteit van documenten, de vereiste verwerkingskracht, en de variabiliteit in AI-modelcapaciteiten kunnen van invloed zijn op de effectiviteit van de dienst. AI-School ondersteunt momenteel het uploaden van PDF-bestanden, afgestemd op de meeste onderwijsbehoeften.

Beveiliging en Privacy: onze hoogste prioriteit

Een belangrijk aspect van AI-School is de gegevensbeveiliging. Geüploade documenten worden niet openbaar gemaakt of gedeeld en worden opgeslagen binnen de veilige school-databases. Dit zorgt voor een veilige leeromgeving, waarbinnen studenten en docenten met vertrouwen kunnen werken.

Kosten en Toegankelijkheid

Het gebruik van deze geavanceerde AI-diensten is inbegrepen in de abonnementsprijzen van AI-School, gebaseerd op een fair-use beleid.

Presentatie Chat met documenten

Meer weten over deze functie en leren hoe het werkt in AI-School. Klik dan op onderstaande button.

Vorige
Vorige

Gemini 1.5 Pro

Volgende
Volgende

Lessen maken en leerlingen monitoren