Gemini 1.5 Pro

Efficiënter en krachtiger

Google introduceert Gemini 1.5 Pro, een geavanceerd AI-model met verbeterde mogelijkheden. Deze nieuwe generatie bouwt voort op Gemini 1.0 en levert aanzienlijk verbeterde prestaties dankzij innovatieve architectuur en technieken. Hierdoor worden moeilijke taken beter aangepakt, wat betere resultaten oplevert.

Meer context, meer begrip

Een unieke eigenschap van 1.5 Pro is de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie te verwerken dankzij een contextvenster van maar liefst 1 miljoen tokens. Dit stelt het model in staat om lange teksten, video's, audiobestanden en codebases te analyseren en te begrijpen. Gemini 1.5 pro kan details uit lange documenten halen, plots van films begrijpen en zelfs oplossingen bieden voor complexe codeproblemen. In AI-School heb je nu de mogelijkheid tot het invoeren van lange teksten en codebases. De overige toepassingen worden later uitgerold..

Veiligheid en ethiek voorop

Google hecht veel waarde aan verantwoorde AI-ontwikkeling. Gemini 1.5 Pro heeft dan ook uitgebreide testen ondergaan op het gebied van ethiek en veiligheid om mogelijke risico's te minimaliseren.

Vorige
Vorige

Anoniem inloggen

Volgende
Volgende

Chat slimmer met bestanden